top of page
Kleine kop

Beleef het verschil!!

Woningfotografie

Ik ben vastbesloten om voor uw huis direct de juiste doelgroep aan te spreken. Alles wat ik doe is maatwerk en hangt af van uw persoonlijke verkoopsituatie. Na de kennismaking start ik met een adviesconsult en stemmen wij samen af wat het beste past bij de verkoopsituatie van uw woning. Of dit nu een mini-metamorfose betreft of, mijn specialiteit, turn-key woningpresentaties. Met turn-key woningpresentatie neem ik het werk uit handen, zodat u gewoon door kunt gaan met werken, het nieuwe huis of andere verplichtingen. Het pakket is in het bijzonder geschikt voor woningen met meerdere bestemmingen.

Turn-key is een bekend begrip in de vastgoedbranche. Dit houdt in dat uw woning sleutelklaar wordt opgeleverd. Uw woning wordt volledig gestyled zodat alle ruimte die de woning biedt zichtbaar is. De koper moet de mogelijkheden van de woning kunnen zien. Uiteraard is dit inclusief de fotografie, wat de potentiële kopers als eerste online bekijken. Dit soort totaal concepten zijn kenmerkend voor mijn werkwijze. Ook uw woning stylen voor meerdere bestemmingen is geen probleem.

De meerwaarde van vastgoedstyling

Maakt de ruimte weer zichtbaar

Verkoop uw woning sneller

Wat bied ik?

Iedere opdracht begint met een kennismaking. Hieruit volgt een adviesconsult. Aan de hand van het adviesconsult wordt een passend woningpresentatieplan samengesteld, dit kan o.a bestaan uit een turn-key woningpresentatie of mini-metamorfose of enkel aangevuld met woningfotografie.

Ik werk voor particulieren, maar ook makelaars, gemeenten en projectontwikkelaars mogen zeer zeker contact met mij opnemen.

 

Om het beste verkoopresultaat te behalen bied ik met turn-key woningpresentatie de volgende diensten:

^ Een compleet en toepasbaar woningpresentatieplan.

^ Re-styling afgestemd op de doelgroep.

^ Project managing tijdens de re-styling.

^ Personal shoppen t.b.v. re-styling.

^ Fotostyling én fotografie.

^ Een gratis checklist met handige tips om uw woning klaar te stomen voor een bezichtiging.

^ Voldoende contactmogelijkheden, zo blijft u op de hoogte van de voortgang.

De mini-metamorfose bestaat uit een losse dienst van de turn-key woningpresentatie of een selectie daarvan, passende bij uw verkoopsituatie.

Ik werk met een dagtarief (8 uur p/d) van € 500,00 exclusief BTW, reiskosten en materiaalkosten.

Neem voor vragen en beschikbaarheid contact op!

bottom of page