top of page

Meer bezichtigingen door woningfotografie

Schitterende woningfotografie of een virtuele rondleiding door uw woning? Als woningfotograaf zorg ik ervoor dat u een goede eerste indruk maakt. Je huis online verkopen begint namelijk met goede woningfotografie. Hoe beter de foto’s, hoe sneller het huis opvalt tussen alle andere huizen die worden aangeboden. Een huis dat opvalt, wordt immers vaker bezocht en sneller verkocht. Door mijn oog voor detail weet ik de woning zo aantrekkelijk mogelijk vast te leggen, de ruimte die de woning biedt wordt zichtbaar. Zowel in foto als in video! Dit is een goede manier om uw woning op een bijzondere wijze in beeld te brengen en is geschikt voor verschillende soorten huizen. Samen met vastgoedstyling is dit de perfecte combinatie om uw huis zo snel mogelijk te verkopen. Ervaar het verschil en verras de koper!

Wat maakt uw woning zo bijzonder?

Precies dat weet ik vast te leggen. Daardoor bied ik meer dan standaard woningfotografie. Ik let op de kleine details, die de potentiële kopers tijdens een bezichtiging ook zullen zien. De details die een huis een thuis maken. Ik breng de ruimte in beeld. Daarmee weet ik de huiselijke beleving altijd op foto vast te leggen. Of op video. Deze geeft namelijk een nog betere indruk van uw woning!

“Door een visuele beleving van uw woning weet ik potentiële kopers te enthousiasmeren voor een bezichtiging”

De meerwaarde van woningfotografie en video

Realistische indruk van de woning

Wij maken de potentiële koper nieuwsgierig

Bewerkte foto’s voor een beter resultaat

Ruimtes en de functie van die ruimtes zo goed mogelijk in beeld gebracht

Meer belangstelling voor uw huis

Een hoog rendement met een klein budget

Wat bied ik?

De woningfotografie is een ambacht, een zorgvuldige voorbereiding in de vorm van fotostyling of vastgoedstyling betreft sterk de aanbeveling. De styling voor een fotoshoot van uw woning betreft een net iets andere benadering als de styling voor een bezichtiging. Het oog van de camera (en daarmee ook het oog van uw potentiële koper) ziet net iets anders omdat het perspectief anders ligt. Tevens is een foto geduldig en kan een kijker tot in het kleinste detail en uren lang de foto bestuderen, terwijl diegene misschien wel weg droomt bij uw woning.

Essentieel dus om de ruimte en die details zo aangenaam mogelijk in beeld te brengen. Om deze reden bied ik woningfotografie altijd in combinatie met fotostyling. Ik behoud ook het nabewerken van de foto's in eigen beheer. Iedere opdracht begint met een kennismaking waarbij uw wensen en verwachtingen uiteen worden gezet.

Om de kijker aangenaam te verrassen bied ik u aan:

^ Kennismaking en adviesconsult.

^ Duidelijke en concrete checklist, voorafgaand aan de fotoshoot zodat u zo veel als mogelijk zelf kan doen.

^ Op verzoek gebruik van basisaccessoires.

^ Fotostyling en fotoshoot op dezelfde dagdeel.

^ Nabewerking van de foto's in eigen beheer.

^ Aanlevering van de foto's via WeTransfer voor u zelf en eventueel op verzoek aan de makelaar.

^ Extra presentatie materiaal om u woning onder de aandacht te kunnen brengen bij uw potentiële koper.

^ Voldoende contactmogelijkheden, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Woningfotografie, video en andere wensen? Neem voor vragen en beschikbaarheid contact op!

bottom of page