top of page

Workshop Moodboard

Duur: 2,5 uur

Iedereen heeft wel een kamer of een ruimte thuis waarvan hij of zij denkt ... Hoe richt ik dit nu echt gezellig in? Hoe creëer ik hier de juiste sfeer? Het maken van een moodbaord is dan een logische volgende stap.

 

Ontdek en creëer je moodboard voor interieur design als een pro! Geïnspireerd door de trends van de aankomende seizoenen vertel jij je eigen unieke interieur verhaal met geuren en kleuren.

De workshop Moodboard voor interieur design is:

Een interactieve en creatieve workshop.

Ideaal om samen te doen met vrienden, nieuwe buren, familie en andere cursisten.

Met verschillende patronen, texturen, geuren en kleuren verrassende sferen creëren.

Deze workshop geeft jou en je mede cursisten inspiratie en concrete interieur-oplossingen.

Of het nu gaat om je woonkamer, slaapkamer of werkkamer waar je net niet die juiste sfeer krijgt? Of omdat je gaat samenwonen of er komt gezinsuitbreiding...

Maak een moodboard om die juiste sfeer te creëren.

Klik eerst op onderstaande video! En lees dan pas weer verder :-)

Mood | Craft | Workshop

Mood | Craft | Workshop

Play Video

Interieur en moodboarden

Het lijkt wel of iedereen het er tegenwoordig over heeft. Een workshop moodboard maken wordt veelvoudig aangeboden. Vaak op de klassieke manier: het verzamelen van beelden uit tijdschriften met een enkele kleurstaal, zoals een collage. Een moodboard op die manier vormgeven is allang niet meer een moodboard van deze tijd naar mijn idee. Je kunt zoveel meer met een moodboard!

 

Wanneer een klant mij de interieur problemen voorlegt start ik altijd met een moodboard. Op dit moodboard verzamel ik in korte tijd en gestructureerd alle unieke interieur oplossingen. De ideeën worden vertaald door middel van het moodboard.

 

Het moodbaord is dus eigenlijk een vertaling van je ideeën, gevoelens en dromen omzetten naar een sfeerbeeld met texturen, beelden, geuren en kleuren.

Ook voor jou een onmisbare en handige tool om jouw interieur ideeën te ordenen. Het moodbaord vertelt de sfeer die je wilt creëren! Handig voor jezelf én het maakt het makkelijker om die juiste sfeer ook over te brengen aan anderen.

 

Hoe leuk zou het zijn wanneer je dit zelf leert creëren als een professional en direct antwoorden krijgt op jouw unieke interieur vragen?

Waarom een moodboard?

Een moodboard is een visueel communicatiemiddel. Waarop alle interieur ideeën in een relatief korte tijd en gestructureerd worden verzameld. In beeld, patronen en texturen. Letterlijk met geuren en kleuren je interieur ideeën visualiseren.

Een onmisbare tool voor alle interieur ideeën

Een professioneel opgebouwd moodboard voor jouw interieur helpt!

 ^ Het geeft richting aan al jouw ideeën

 ^ Brengt jouw boodschap kort & krachtig

 ^ Je ideeën komen tot leven

De workshop

Duur: 2,5 uur

In de workshop Moodboard voor interieur design leer ik jou hoe je een moodboard opbouwt als een pro! Door af te stappen van het klassieke idee om plaatjes te plakken zoals in een collage, bied ik jou en je medecursisten de nieuwe manier van het samenstellen van een moodboard aan. Ik presenteer je tevens de trends voor de aankomende seizoenen. Geïnspireerd door deze trends ga je direct zelf aan de slag  met jouw eigen moodboard. De workshop geeft je creatieve oplossingen voor jouw unieke interieur!

bottom of page